Modalități ușoare de a crește baza de date de promoting prin e-mail

Este un an nou și sunteți gata să vă duceți afacerea on the net la un nivel complet nou. Dar de unde să începem? O bază de day strongă de advertising prin e-mail poate fi piesa lipsă a puzzle-ului dvs. de creștere în 2018.

"Dar așteptați", ați putea să vă gândiți. "Nu este marketingul de e mail mort?" Contrar credinței populare, marketingul prin e-mail este viu și bine - a evoluat pur și simplu.

Și dacă nu participați la această evoluție, afacerea dvs. on line poate să dispară.

Iată câteva sfaturi utile pentru construirea bazei de date de advertising prin e-mail pentru a ajunge la mai mulți clienți și pentru a vă dezvolta afacerea on-line.

Să începem!

De ce să utilizați o bază de day de internet marketing prin e-mail?
Emailul este aici pentru a rămâne.

Sigur, media socială a preluat rolul de mijloc de comunicare maină pentru mase. Dar nu poate înlocui e-mailurile.

Ce este atât de grozav despre a avea o bază de date de promoting prin e-mail?

În primul rând, e-mailurile pot fi personalizate. Între timp, publicitatea tradițională preia mai mult o abordare unică.

În al doilea rând, puteți promova ofertele companiei în timp authentic. Asta inseamna ca nu mai asteptati ca o campanie publicitara traditionala sa fie dezvoltata si apoi implementata inainte ca in final sa puteti obtine mesajul despre o oferta speciala pe care ati fost pe moarte sa o promovati.

În additionally, cu anunțurile Tv set, de imprimare și radio, vă confruntați cu restricții privind numărul de persoane pe treatment le puteți viza cu publicitatea dvs.

Dar prin e-mail, nu aveți aceleași restricții. Doar loviți "Trimiteți" și puteți găsi mesajul dvs. lovind căsuțele poștale ale aparent nenumăamount persoane în timp record.

Encounterți Oamenii doriți să vă alăturați listei
Deci, precise cum puteți confront baza de date de marketing and advertising prin e-mail să funcționeze mai bine pentru dvs.?

În primul rând, experience ca oamenii să vrea să obțină un loc pe lista de e-mailuri. Cu alte cuvinte, oferiți-le ceva ce ar fi valoros. De exemplu, poate aveți o carte Digitală Distinctiveă cu cele mai recente bloguri. Sau poate aveți un ghid de bază, infographic sau albă pe treatment le-ar fi utile. Poate doriți să oferiți reduceri special sau chiar o reducere de primă comandă.

Aflați ce doresc clienții dvs. Cum puteți advertăuga valoare vieții lor?

Acesta este correct ceea ce doriți să le furnizați în schimbul adreselor lor de e-mail - în principal plata acestora pentru conținutul unic pe care îl oferiți.

De asemenea, asigurați-vă că plasați un hyperlink-cheie proeminent în apropierea ofertei speciale. Puteți contain chiar și un pop-up de ofertă care apare atunci când cineva vizitează web site-ul dvs. pentru prima dată.

Oricare dintre aceste tactici va garanta că clientul dvs. curent sau potențial va vedea oferta dvs. Specifică, ceea ce înseamnă o șansă mai mare de a experience lista să crească.

S-ar putea să te gândești: "Dar deja am un formular de înscriere la e-newsletter-ul meu pe web-site-ul meu."

Având un formular de înscriere treatment solicită utilizatorilor de World-wide-web să se aboneze la newsletter-ul companiei este cu siguranță un punct de plecare excelent. Dar nu este suficient dacă doriți cu adevărat să vă construiți baza de date în 2018.

Oferiți un Webinar

În lumea contemporaryă de înaltă tehnologie, oricine este cineva oferă un webinar.

De ce?

Deoarece sunt instrumente de marketing and advertising excelente pentru creșterea bazei de clienți și promovarea gradului de conștientizare a mărcii dvs. de afaceri. Ei au un timp destul de scurt de plumb, așa cum puteți avea unul gata să meargă în doar patru până la șase săptămâni.

În additionally, puteți rula webinar-ul dvs. cu numere mari sau numere mici. Nu vă îngrijorați de numărul minim de participanți, de catering, de parcare sau de un loc de întâlnire.

Mai mult decât atât, puteți ajunge la persoane din întreaga lume prin webinar, nu doar pe cele din aria geografică neighborhoodă.

În as well as, nu trebuie neapărat să vorbiți ca parte a webinarului dvs. dacă nu sunteți un lover al vorbirii publice. Pur și simplu un qualified oaspete împărtăși lumina reflectoarelor cu tine, învățând participanților dvs. ceva valoros.

Webinarii sunt un mod simplu și ieftin de a atrage noi clienți sau chiar de a vă construi relațiile cu clienții existenți.

Dați-le o cerință ca participanții să își prezinte numele și alte day personale relevante ca parte a procesului de înregistrare a webinarului.

Puteți utiliza chiar și o funcție de înregistrare încorporată pentru a transforma webinarul într-un videoclip on line, pe un DVD sau pe un online video podcast, când sa terminat. În această situație, veți dori să solicitați utilizatorilor de Website să vă ofere informații pe site-ul dvs. înainte de a putea descărca sau vizualiza înregistrarea.

Colectarea datelor offline
Deplasarea offline pentru a vă construi afacerea online poate părea contraintuitivă, dar aveți încredere în noi: poate fi cea mai bună miștreatment pe treatment o deal withți în acest an.

Deci, cum arată server dedicat colecția de day offline?

Ai putea folosi stilou și hârtie vechi de modă veche pentru a nota numele și e-mailurile oamenilor.

Sau, dacă vizitați o expoziție comercială, un festival sau o expoziție, aveți un container pentru ghirlanda, pentru colectarea cărților de vizită ale altor persoane.

La sfârșitul zilei, te vei simți ca un copil într-un magazin de bomboane.

Începeți o competiție

Vrei o modalitate încercată și adevărată de a-ți dezvolta baza de date de marketing prin e-mail?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Modalități ușoare de a crește baza de date de promoting prin e-mail”

Leave a Reply

Gravatar